Nis

VELİ AKADEMİLERİ PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA BAĞIMLILIKLA MÜCADELE SEMİNERİ DEĞERLİ VELİLERİMİZE SUNULMUŞTUR.

Nis

Mrt

Öğrencilerimizin okul motivasyonlarını artırmak, velilerimiz ile tanışmak maksadı ile düzenli olarak yaptığımız Ev Ziyaretlerimiz devam etmektedir. Kıymetli öğretmenimiz Mehmet Barış KÜÇÜKÇELEBİ´ye etkinlikte gösterdiği özveriden dolayı teşekkürler ederiz.

Mrt

Okulumuz 9. sınıf öğrencilerinden Zeynep EROĞLU Avcılar´da yapılan resim yarışmasında ilçe birinciliği elde etmiş ve okulumuzu gururlandırmıştır. Başarılarının devamını diliyor, okulumuza bu gururu yaşatan öğrencimize ve emeği geçen değerli sanatçı öğretmenimiz Tolga BOZTOPRAK´a teşekkür ediyoruz.

Şbt

Avcılar İlçesi Genç Kızlar Voleybol Turnuvasında şampiyon olan kkız voleybol takımımızı ve beden eğitimi öğretmenlerimizi kutluyor, okulumuzu gururlandıran tüm ekibe teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz erkek voleybol takımı ilçemiz okullar arası düzenlenen turnuvada finalde Süleyman Nazif Anadolu Lisesini yenerek şampiyon oldu !!
Beden Eğitimi Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi gönülden tebrik ederiz.

Ock

11.01.2019 GÜNÜ OKULUMUZ MÜDÜRÜ, ÖĞRETMENLERİ, OKUL AİLE BİRLİĞİ ÜYELERİ VE KIYMETLİ ÖĞRENCİLERİMİZ ULUDAĞ GEZİSİ YAPTILAR. KEYİFLİ EĞLENCELİ KARLI BU GÜZEL ORGANİZASYONDA KATILIMCILAR GÜZEL VAKİT GEÇİRDİLER.

Ock

KİMSESİZ DOSTLAR İÇİN OKULUMUZDA GÖNÜLLÜ VE DUYARLI ÖĞRENCİLERİMİZDEN OLUŞAN GRUP MAMA VE BAĞIŞ TOPLADILAR. BARINAKLAR HAZIRLAYIP SOKAKLARDA UYGUN YERLERE YERLEŞTİRDİLER. BÜTÜN ETKİNLİKLERDEN SONRA DA YEDİKULE HAYVAN BARINAĞI ZİYERETİ YAPARAK TOPLADIKLARI BAĞIŞ VE MAMALARI SAHİPLERİNE BIRAKTILAR.  BU DUYARLI SAĞDUYULU ÖĞRENCİLERİMİZE GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDERİZ.