"EUROPE CODE WEEK 2018" SERTİFİKAMIZ

Son zamanlarda hızla gelişen mobil dünyada akıllı cep telefonları için uygulama yazma konusunda teknik eleman ihtiyacının artması sektöre olan ilgiyi de artırmıştır. Proje kapsamında gençlerin bulut bağlantılı mobil uygulamaları yaratma becerisi kazanarak mobil uygulama geliştirmesinin altında yatan tüm prensipleri öğrenmesi hedeflenmektedir.

Sanal gerçeklikte günümüzün önemli teknolojileri arasında yer alıyor. Proje kapsamında öğrencilerimizi içerik geliştirmeye teşvik etmekteyiz.

Ayrıca proje kapsamında gençler mobil dünyada tüketici konumdan çıkarak üretici noktaya geleceklerdir.

Bu çerçevede proje kapsamında;

• Mobil uygulama geliştirme eğitimleri ile Java programla dili konusunda bilgi sahibi,veritabanı yönetim sistemleri hakkında bilgi ve yetkinlik sahibi, mobil uygulama geliştirme konusunda meraklı ve hevesli gençleri yaygınlaştırmak,
  • Gençlerin kendin yap kültürüne yakınlaşması ve maker alanında çalışmalar yaparak üretim kültürüne katkı koyucu makers day ve mobil hackathonların gerçekleştirilmesi,
  • Okulumuzdaki gençlerin potansiyelinin teknoloji odaklı girişimcilik ekosistemi ile bir araya gelmesini hızlandırmayı hedefliyoruz.

Bu kapsamda okulumuzun MBAL DESIGN ekibine geliştirdikleri uygulama için teşekkür eder, başarılarının devamını bekleriz.

30-10-201830-10-201830-10-201830-10-201830-10-2018

Yayın: 30.10.2018 - Güncelleme: 05.11.2018 09:35 - Görüntülenme: 63