OKULUMUZUN MBAL DESIGN EKİBİNİN BAŞARISI

Bilişim teknolojileri ve eğitim alanında sevindirici bir gelişme olarak son yıllarda ülkemizde ve dünya genelinde her yaştan öğrencinin kodlama öğrenebilmesi adına altın bir çağ yaşanıyor. Google, Microsoft, Apple gibi devler, birçok resmi/özel kurum ve gönüllü kuruluşlar bu alanda birçok proje yürütüyor ve etkinliklere imza atıyor. EU Code Week  organizasyonu ise Milli Eğitim Bakanlığı’nın da üyesi olduğu Avrupa Okul Ağı (European Schoolnet) kuruluşu tarafından yürütülmektedir.

Günümüzde gelişen teknoloji ise insanlık tarihinde hiç olmadığı kadar hızlı bir gelişime imkan vermektedir. Biz de kodlama öğrenerek çevremizde hızla değişmekte olan dünyayı daha iyi anlayabilir, bilgisayarlara komutlar verebilir, isteğimiz doğrultusunda programlayabilir, nasıl çalıştıklarını öğrenebilir ve en önemlisi yeni fikirler için ufkumuzu genişletebiliriz.

Bu kapsamda okulumuzun MBAL DESIGN Ekibi geliştirdikleri uygulamayla okulumuza sertifika kazandırarak, okulumuzu en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Kendilerine teşekkür eder, başarılarının devamını bekleriz.

Yayın: 05.11.2018 - Güncelleme: 05.11.2018 09:40 - Görüntülenme: 126