Okul Meclisi Başkanı Seçimi

Mehmet Baydar Anadolu Lisesi’nde, demokrasi kültürü temel alınarak gerçekleştirilen ‘’Başkanlık Seçimi ‘’heyecanı yaşandı.

Okul öğrenci meclisi seçimlerinin , öğrencilerimizin demokratik haklarından biri olan oy verme ve kendilerini temsil edecek üyeleri seçme becerilerini geliştirmek ve desteklemek açısından önemli olduğuna inanıyoruz. Bu yüzden okulumuzda bu çalışmaları titizlikle yürütmeye özen gösteriyoruz. .

Bu kapsamda  okulumuzda 2018-2019 Eğitim- Öğretim Yılı Öğrenci Meclis Başkanı ve üyeleri seçimi gerçekleştirildi. Kapalı seçim yapıldı.24 Ekim Çarşamba günü tüm öğrenciler sınıflarında oylarını kullandılar. Öğretmenleri gözetiminde gizli oy, açık tasnif yöntemiyle gerçekleşen oylama sonucunda 12E sınıfından Barış ERKÖSE okul başkanlığına seçilmiştir.

Demokrasinin okulumuzda birebir örneğini yaşayan, oy veren, sandık kurullarında ve oy sayımında görev alan öğrencilerimize teşekkür ediyor, başkanlık seçim çalışmalarını ciddiyetle yürüten aday öğrencilerimizi , başkan ve başkan yardımcısını   kutluyor, verimli bir yıl geçirmelerini diliyoruz.

Yayın: 30.10.2018 - Güncelleme: 30.10.2018 12:09 - Görüntülenme: 112