BU YIL Kİ DOĞUM GÜNÜ BİZDEN

Öğrenme sadece çocuğun sınıf içerisindeki kazanımları olmaktan çıkıp, kişisel hayatında ve eğitim hayatının içinde fayda sağladığı her noktada kazanabileceği bir tutumdur. Örneğin merhamet teoride anlatılan bir değerdir. Fakat çevresindeki farklı hayatları gözlemlediğimde ´nasıl faydalı olabilirim? Onlar için neler yapabilirim?´ dediğinde ortaya güzel şeyler çıkmaktadır. Bu noktada üretken fikirler ve çözüm önerileri öğrenmeyi de hayatına deneyimleyerek sağlayacaktır.

27-04-201827-04-201827-04-201827-04-201827-04-201827-04-2018

Bu yüzden bu nesilleri yetiştirmek, çocukluktan itibaren onlara emek vermek, yol göstermek lazımdır. Dünyanın farkında olmaları, yakınındaki ve dünyadaki sorunlar üzerinde düşünmeleri, çözüm yolları bulmaları ve fikir üretmeleri , bilinenlere hareket etmeleri adına önemlidir.

Bunun sonucunda bugünden geleceğe düşünen ve onun üzerine çalışan bireyler oluşturma noktasında bizlere daha fazla sonuç almamızı sağlayacaktır.

Bu doğrultuda okulumuzdan , Şeyh Zayet Çocuk Esirgeme Kurumundaki 23 çocuğumuzun her günü gibi özel olan Doğum Günü hediyesini ´Bu yılki doğum günün bizden´ etkinliği düzenleyerek  öğrencilerimizin     önderliğinde kutladık. Okulun katılımıyla onların hediyelerini en özelinden seçerek alıp gönderdik.

Öğrencilere toplumsal farkındalık ve toplumu anlamak noktasında erken yaşran farkındalıklarını arttırmak ve toplumsal olarak etkisini yüksek tutup iyi sonuçlar almak ve böyle duyarlı nesiller yetiştirmek en önemli amacımızdır.

Yayın: 27.04.2018 - Güncelleme: 27.04.2018 10:59 - Görüntülenme: 54